Toimitus- ja maksutavat

Rimacon.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

  • Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Postin toimitustavat

Nouto omasta tai valitsemastasi Postista tai Postin Noutopisteestä 

  • Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin noutopisteestä. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä.
  • Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Ma–to klo 15 mennessä Postin jakelulla tilatut paketit toimitetaan jopa seuraavaksi päiväksi koko Suomessa

Ma–to klo 17 mennessä Postin jakelulla tilatut paketit toimitetaan jopa seuraavaksi päiväksi ao. postinumeroalueille:

  • 00-14 Pääkaupunkiseutu lähialueineen
  • 20-25 Turku
  • 26-39 Tampere

Kaikki Postin lähetykset kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Nouto

Nouto Rimacon Oy: varastolta Raahesta – ilmainen toimitus

  • Ostoskorissa voit valita toimitustavan: NOUTO
  • Sovi noudon ajankohta asiakaspalvelun kanssa, p. 040 545 4250 tai [email protected]
  • Huomio, että varasto on auki vain sovitusti, joten noudon sopiminen on tärkeää

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa ennakkomaksulla, verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat:

Ennakkomaksu: Tilauksen päätteeksi kassalla saat maksuntiedot, jotka suoritat Rimaconin tilille. Maksat tilille FI52 1126 3000 3140 48 NDEAFIHH ja laitat viestikenttään tilauksen numeron tai oman nimesi. Tilaus toimitetaan ennakkomaksun saavuttua Rimaconin tilille. Ota maksun viitenumero talteen, niin nopeuttaa maksun tarkistusta.

Bambora PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta